تحلیل تکنیکال اتریوم کلاسیک ETC؛ تاریخ 11 تیر 1403

امروز 11 تیر 1403 با تحلیل تکنیکال اتریوم کلاسیک همراه شما هستیم. رمز ارزی که به سبب شباهت زیاد، گاها با رمزارز مشهور اتریوم اشتباه گرفته می‌شود. قبل از تحلیل تکنیکال اتریوم کلاسیک بهتر است توضیح مختصری هم در مورد این رمز ارز بدهیم تا با این توکن بیشتر آشنا شوید. اتریوم کلاسیک که با نماد ETC شناخته می شود در سال 2016 در نتیجه یک هک در بلاکچین اتریوم ایجاد شد.

اگرچه اتریوم و اتریوم کلاسیک در کدهای زیربنایی شباهت هایی دارند اما طی این سال‌ها راه و هدف آن ها به طور کلی جدا شده و تقریبا هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارند. برای مثال اتریوم کلاسیک از روش اثبات کار (PoW) استفاده می‌کند که قابلیت ماینینگ دارد و به ماینرها پاداش می‌دهد در حالی که اتریوم از روش اثبات سهام (PoS) استفاده می‌کند و قابلیت ماینینگ ندارد.

اتریوم کلاسیک در حال حاضر مارکت کپ 3.5 میلیارد دلاری دارد و با این حساب در رتبه 26 بزرگترین ارزهای دیجیتال از لحاظ میزان بزرگی بازار (مارکت کپ) قرار می‌گیرد.

 

روند قیمت اتریوم کلاسیک ETC چگونه است؟

برای تشخیص زمان خرید یا فروش یک دارایی یا یک ارز بهتر است در مرحله اول روند قیمت آن را بررسی کنید. روند قیمت معمولا با تحلیل تکنیکال در تایم فریم های بالاتر از 1 ساعته مشخص می شود چرا که در این صورت دورنمایی کلی تر و منطقی تر از قیمت به دست می آید. با این تفاسیر برای اینکه بدانیم روند قیمت ETC چگونه است به سراغ تحلیل تکنیکال اتریوم کلاسیک در تایم فریم 4h می‌رویم. برای پیشبرد تحلیل از نمودار سایت tradingview استفاده می‌کنیم.

 

روند قیمت اتریوم کلاسیک ETC چگونه است؟

 

قیمت اتریوم کلاسیک پس از رسیدن به قیمت 40 دلار در اواخر اسفند 1402 موفق به عبور از این ناحیه نشد و روند ریزشی خود را آغاز کرد. این روند ریزشی تا رسیدن به محدوده 23.5 دلار ادامه داشت اما این ناحیه به خوبی از قیمت حمایت کرد و تاحدی سبب اصلاح صعودی قیمت هم شد. به طوری که قیمت اتریوم کلاسیک مجددا تا 34 دلار هم رشد کرد. اما از محدوده 34 دلار قیمت اتریوم کلاسیک مجددا وارد یک کانال نزولی شد و در نتیجه این افت قیمت، محدوده حمایتی مهم 23.5 دلار هم از دست رفت.

در حال حاضر اتریوم کلاسیک با تشکیل الگوی سقف 2 قلو در محدوده قیمتی 24 دلار یک سیگنال قوی ریزشی صادر کرده و اندیکاتور rsi نیز با روند قیمت همگرایی دارد. با توجه به اینکه این الگوی سقف 2 قلو در برخورد با مقاومت استاتیک و داینامیک اتریوم کلاسیک شکل گرفته از اعتبار بالایی برخوردار است و احتمال ریزش را بیشتر می‌کند.

در صورت تایید این روند، اولین محدوده‌های حمایتی برای اتریوم کلاسیک در ابتدا 20 و سپس 18 دلار خواهند بود. توجه کنید چنانچه روند بازار ارزهای دیجیتال به طور کلی تغییر کند و گارد صعودی بگیرد، اتریوم کلاسیک نیز این روند پیروی کرده و می‌تواند در مرحله اول تا محدوده مقاومتی 25 دلار رشد کند.

 

آیا اتریوم کلاسیک برای نوسان گیری مناسب است؟

معمولا زمانی که قیمت وارد یک محدوده جدید قیمت می شود فرصت مناسبی جهت نوسان‌گیری به وجود می‌آید و در حال حاضر چنین شرایطی برای ETC رخ داده است. پس اگر اهل ترید روزانه هستید و تجربه کافی در این کار دارید می‌توانید با تحلیل تکنیکال اتریوم کلاسیک در تایم فریم 30m فرصت‌های مناسبی را شکار کنید.

 

اتریوم کلاسیک برای نوسان گیری مناسب است؟

 

در این تایم فریم مشاهده می‌شود که ETC پس از برخورد با ناحیه مقاومتی مهم 24.5 دلار و همچنین خط روند نزولی (مقاومت داینامیک) ریزش خود را آغاز کرده و به سمت کف کانال نزولی در حال حرکت می‌باشد. با توجه به اینکه نشانه قدرتمندی از صعود دیده نمی‌شود می توانید با رعایت نسبت ریسک به ریوارد و استراتژی شخصی خودتان به دنبال موقعیت‌های فروش باشید چرا که احتمال موفقیت در آن‌ها بالاتر است.

 

سخن آخر

اتریوم کلاسیک با اینکه شاخه‌ای از اتریوم می‌باشد اما یک رمز ارز فراموش شده نیست و مارکت کپ قابل قبولی در بازار دارد و به همین دلیل هنوز هم برخی افراد به دنبال سرمایه‌گذاری در این توکن هستند. چنانچه شما هم چنین قصدی دارید با توجه به روند نزولی حاکم بر این ارز بهتر است اجازه دهید تا قیمت در محدوده‌های حمایتی گفته شده تثبیت شود و سپس اقدام به خرید کنید. ضمنا معامله گران روزانه هم توجه داشته باشند که فعلا احتمال موفقیت در پوزیشن های Sell بالاتر می‌باشد.

 

مطالب مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها