شبکه های انتقال تتر کدامند؟

در دنیای ارزهای دیجیتال، تتر (USDT) به‌عنوان یکی از استیبل‌کوین‌های پرکاربرد، جایگاه ویژه‌ای یافته است. این ارز دیجیتال که به‌طور عمده بر پایه دلار آمریکا تثبیت شده، برای کاهش نوسانات قیمتی و افزایش اعتماد در تراکنش‌های دیجیتال طراحی شده است. تتر در شبکه‌های مختلفی از بلاکچین پشتیبانی می‌شود و کاربران می‌توانند متناسب با نیاز خود از این شبکه‌ها بهره ببرند. شبکه‌های اصلی انتقال تتر شامل اتریوم (ERC-20)، ترون (TRC-20) هستند که هر کدام ویژگی‌های متفاوتی در خصوص هزینه تراکنش، سرعت و پشتیبانی از قراردادهای هوشمند دارند. علاوه بر این، تتر انواع مختلفی دارد و همین موضوع کاربران را قادر می‌سازند تا بر اساس نیاز خود از تنوع گسترده‌ای در دنیای ارزهای پایدار بهره‌مند شوند.

 

انتقال تتر از طریق کدام شبکه مناسب تر است؟

 

تتر چیست؟

تتر (Tether) یک ارز دیجیتال پایدار یا استیبل کوین است که ارزش آن به دلار آمریکا وابسته است و با نماد USDT در بازار ارزهای دیجیتال شناخته می‌شود. هدف اصلی تتر حفظ ثبات قیمتی است؛ بدین معنا که هر واحد تتر معادل یک دلار آمریکا ارزش گذاری شده است. این ویژگی باعث شده که تتر به یکی از پرکاربردترین ارزهای دیجیتال در معاملات تبدیل شود و کاربران بتوانند بدون نگرانی از نوسانات شدید قیمتی، از آن برای ذخیره ارزش یا انتقالات مالی سریع استفاده کنند.

تتر از ویژگی‌های بسیار زیادی برخوردار است و با توجه به ساختارش که بر بستر بلاک چین‌های مختلفی از جمله اتریوم، ترون ارائه شده، امکان جابه‌جایی سریع و کم‌هزینه سرمایه را فراهم می‌آورد. همچنین، این رمز ارز به‌عنوان یک پل ارتباطی میان ارزهای فیات و ارزهای دیجیتال عمل می‌کند و در معاملات و انتقال دارایی به‌ویژه در بازارهای ناپایدار کاربرد فراوان دارد.

 

انتقال تتر از طریق کدام شبکه مناسب تر است؟

 

انتقال تتر از طریق کدام شبکه مناسب تر است؟

بیشتر کاربران هنگام انتقال تتر دچار سردرگمی می‌شوند که انتقال تتر را از طریق کدام شبکه انجام دهند؟ انتقال تتر در هر دو شبکه TRC-20 و ERC-20 امکان پذیر است. برای مقایسه بین این دو شبکه می‌توان گفت، شبکه TRC-20 نسبت به شبکه ERC-20 از سرعت انتقال بالاتری برخوردار است. همچنین از نظر میزان دریافت کارمزد بین این دو شبکه، TRC-20 کارمزد کمتری نسبت به ERC-20 از کاربران دریافت می‌کند. مهم‌ترین بخش برای هر معامله‌ای امنیت آن شبکه می‌باشد که در مقایسه بین دو شبکه TRC-20 و ERC-20 شبکه TRC-20 از امنیت بالاتری نیز بهره مند است و برای معامله در مبالغ بالا این شبکه مناسب تر می‌باشد.

 

مقایسه کارمزد انتقال تتر در شبکه های TRC-20 و ERC-20

مقایسه کارمزد انتقال تتر در شبکه های TRC-20 و ERC-20

برای معامله در بازار ارزهای دیجیتال کارمزدهای مختلفی وجود دارد که شامل کارمزد انتقال شبکه (بسته به نوع شبکه انتخابی)، کارمزد صرافی ها و کارمزدی که در قبال کیف پول پرداخت می‌کنید، متفاوت است. حالا این سوال شکل می‌گیرد که این کارمزدها چرا دریافت می‌شود؟

1-کارمزد انتقال شبکه:

چرا کارمزد شبکه برای انتقال تتر دریافت می‌شود؟ کارمزد انتقال برای هزینه‌های انتقال دریافت می‌شود و در نهایت در اختیار ماینرها قرار می‌گیرد. ماینرها در قبال دریافت این کارمزدها، امنیت معاملات کاربران را تضمین می‌کنند.

2-کارمزد صرافی ها:

صرافی ها در قبال معاملاتی که توسط کاربران انجام می‌شود مبلغی تحت عنوان کمیسیون از کاربران خود دریافت می‌کنند. میزان این کارمزد در صرافی ها متفاوت است، بعضی از صرافی ها کارمزد ثابتی از کاربران خود دریافت می‌کنند و تعدادی از صرافی ها میزان کارمزد خود را نسبت به هر معامله متغیر اعلام می‌کنند.

3-کارمزد کیف پول:

کارمزد کیف پول، هزینه‌ای است که برای مدیریت و افزایش توسعه تراکنش‌ها و همچنین افزایش سطح امنیت دارایی‌ها از کاربران دریافت می‌شود.

 

مقایسه سرعت تتر برای انتقال به ERC-20 و TRC-20

شبکه ERC-20 و TRC-20 دو استاندارد متفاوت برای انتقال تتر بر بستر بلاک چین‌های مختلف است. ERC-20 همانطور که پیش‌تر به آن اشاره کردیم استانداردی برای اتریوم است و TRC-20 استانداردی در شبکه ترون است. تفاوت کلیدی این دو شبکه، در سرعت، هزینه‌های تراکنش و زیرساخت شبکه آن‌ها است. در شبکه اتریوم، تراکنش‌های ERC-20 از امنیت بالایی برخوردارند ولی هزینه‌های بیشتری دارند و ممکن است به دلیل شلوغی شبکه، زمان انتقال طولانی‌تر باشد. به‌طور میانگین، سرعت تایید تراکنش‌های ERC-20 حدود ۱ تا ۵ دقیقه است، اما در زمان‌های پر ترافیک شبکه ممکن است بیشتر شود.

در مقابل، تراکنش‌های TRC-20 بر بستر ترون، به دلیل استفاده از الگوریتم اجماع متفاوت (Delegated Proof of Stake) بسیار سریع‌تر و با کارمزد کمتر انجام می‌شوند. همچنین سرعت تایید تراکنش‌های TRC-20 معمولا زیر یک دقیقه است و هزینه انتقال آن‌ها بسیار پایین‌تر از ERC-20 است، که این ویژگی برای کاربران محبوبیت بیشتری دارد. در کل، برای انتقال تتر، شبکه TRC-20 به دلیل هزینه کمتر و سرعت بیشتر ترجیح داده می‌شود؛ اما ERC-20 ممکن است برای کاربرانی که به امنیت بیشتری نیاز دارند مناسب‌تر باشد.

 

پشتیبانی صرافی بیت ایمن از TRC20 و ERC-20

 

پشتیبانی صرافی بیت ایمن از TRC20 و ERC-20

همانطور که تا به این لحظه متوجه شدید انتقال ارزها در شبکه TRC-20 با پایین‌ترین کارمزد و در کمترین زمان انجام می‌شود. البته صرافی بیت ایمن از هر دو شبکه TRC-20 و ERC-20 پشتیبانی می‌کند، از همین رو شما می‌توانید انتقال تتر را در هر دو شبکه انجام دهید. برای اطلاع از قیمت تتر و در نهایت خرید آن، نیز تنها کافی است به صفحه اصلی بیت ایمن وارد شده و با انتخاب تتر مراحل خرید تتر را آغاز کنید.

 

چگونگی انتقال تتر در بیت ایمن

 

چگونگی انتقال تتر در بیت ایمن

در صرافی بیت ایمن واریز و برداشت رمز ارزها از جمله تتر به آسانی انجام میشود. برای انتقال تتر یا هر رمز ارز دیگری مهم‌ترین نکته انتخاب نوع شبکه برای انتقال آن رمز ارز میباشد. دقت داشته باشید که برای انتقال هر رمز ارزی شبکه پشتیبانی هم برای مبدا و هم برای مقصد باید به صورت یکسان انتخاب شود. به عنوان مثال برای اگر برای انتقال تتر، شبکه TRC-20 را انتخاب میکنید، کیف پول مقصد نیز باید از شبکه TRC-20 پشتیبانی کند و آدرس کیف پول ها در یک شبکه قرار داشته باشند.

برای برداشت تتر وارد کیف پول تتر خود در بیت ایمن شوید. بر روی گزینه برداشت کلیک کنید، سپس لینک شبکه مورد نظر خود را انتخاب و آدرس کیف پول تتری خود را وارد کنید. بعد از وارد کردن مقدار تتر برای تایید برداشت باید کد تایید ایمیل و در ادامه کد تایید موبایل را نیز وارد کنید. بعد از انجام مراحل ذکر شده انتقال تتر به صورت آنی انجام میشود. برای پیگیری انتقال و یا برداشت خود، در قسمت تاریخچه هش تراکنش برای هر برداشت گذاشته میشود که مانند کد پیگیری عمل می‌کند و می‌توانید جزئیات تراکنش خود را چک کنید.

برای واریز تتر نیز مراحل به همین صورت طی میشود با این تفاوت که مراحل ذکر شده را از طریق کیف پول مبدا انجام می‌دهید. برای واریز تتر در کیف پول بیت ایمن به جای گزینه برداشت، گزینه واریز را انتخاب کنید و بعد از انتخاب شبکه می‌توانید به آدرس کیف پول تتری خود در بیت ایمن دسترسی داشته باشید و واریز تتر را انجام دهید.

 

جمع بندی

تتر (USDT) به عنوان یکی از محبوب‌ترین استیبل‌کوین‌ها، در شبکه‌های مختلفی انتقال داده می‌شود که هر یک ویژگی‌ها و مزایای خاص خود را دارند. از جمله این شبکه‌ها می‌توان به اتریوم، ترون اشاره کرد. شبکه اتریوم به دلیل پذیرش گسترده و قابلیت‌های قرارداد هوشمند، یکی از رایج‌ترین شبکه‌ها برای انتقال تتر است. در عوض، ترون با کارمزدهای پایین و سرعت بالای تراکنش‌ها، گزینه‌ای جذاب برای کاربران است.

هر یک از این شبکه‌ها با چالش‌ها و محدودیت‌های خاص خود از جمله مقیاس‌پذیری و امنیت روبه‌رو هستند. بنابراین، انتخاب شبکه مناسب برای انتقال تتر بستگی به نیازهای کاربران، هزینه‌های مربوط به تراکنش و سرعت انتقال دارد. به طور کلی، با توجه به تحولات مداوم در اکوسیستم بلاکچین، شبکه‌های انتقال تتر در آینده همچنان رشد و تنوع خواهند داشت.

مطالب مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها