برای دانلود اپلیکیشن اسکن کنید سایر گزینه های دانلود
[custom_breadcrumb]

تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال

شاخص میانگین صنعتی داوجونز (Dow Jones Industrial Average) که یکی از ابزارهای سنجش وضعیت بازار سهام آمریکاست. این شاخص برای اولین بار از سال 1923 میلادی، برای هشت هفته متوالی با سقوط مواجه شد. در روز 20 می (30 اردیبهشت) شاخص بورسی “S&P500” برای مدت کوتاهی وارد محدوده بازار نزولی شد. این قضیه نشان می دهد، به خاطر ترس از شکل گیری رکود، به فروش دارایی های ریسکی خود روی آوردند. به خاطر ارتباط نزدیک بازار سهام آمریکا و بیت کوین، این رمز ارز در طول چند هفته گذشته با گذشته با فشار فروش مواجه بود.

خریداران بیت کوین اما، ابتدای این هفته تلاش می کردند تا قیمت را به سطوح بالاتر سوق دهند و از افزایش مدت زمان این روند نزولی جلوگیری کنند. بیت کوین در 5 ماه ابتدایی سال 2022، بدترین عملکرد را از سال 2018 میلادی به نمایش گذاشتند و این یعنی فروشندگان در این مدت به‌ وضوح بر بازار سوار بودند. اکنون پس از هفته‌ ها سقوط، ممکن است ارز دیجیتال بیت کوین در دل روند نزولی خود، یک جهش را تجربه کند. در ادامه این مطلب، وضعیت نمودار 5 رمز ارز منتخب بازار را بررسی خواهیم کرد تا ببینم کدام حمایت‌ ها و مقاومت‌ ها در حال حاضر از اهمیت بیشتری برخوردار هستند.

پیتر برنت (Peter Brandt)، تریدر معرف، معتقد است که در کوتاه مدت امکان دارد با روند نزولی مواجه باشیم. برنت در واکنش به نموداری که یکی از کاربران توییتر به اشتراک گذاشت، ادعا کرد که قیمت بیت کوین ممکن است به کمتر از حمایت 30,000 دلار هم کاهش پیدا کند. همانطور که میدانید قیمت بیت کوین مجددا به کمتر از 40,000 دلار برگشت و به نظر می رسد احساس بدبینانه بر بازار ارزهای دیجیتال حاکم است. قیمت Bitcoin نتوانست به کانال 50,000 دلار نزدیک شود و در رنج محدودی نزدیک به قیمت فعلی خود نوسان می کرد. پیتر برنت احتمال می دهد قبل از شروع یک روند صعودی احتمال دارد که شاهد یک کاهش قیمت به سطوح بسیار پایین تر باشیم.

طبق گزارش Newsbtc، پیش بینی های منفی در مورد قیمت بیت کوین و آلت کوین های برتر در حال افزایش است. به نظر می رسد تبعات جنگ اوکراین و روسیه و افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو، دو دلیل اصلی عملکرد ضعیف بازارهای جهانی از جمله بازار کریپتو شد.

قیمت بیت کوین دیروز پس از تقریبا یک ماه به زیر 39,000 دلار سقوط کرد. کاهش قیمت به زیر این ناحیه در ادامه با حمایت خریداران در 38,550 همراه شد. در حال حاضر قیمت بیت کوین به دنبال بازیابی بیشتر قیمت از بالای سطح 40,000 دلار است.

 به گزارش News BTC حرکت نزولی دیروز بیت کوین با سقوط قیمت به پایان 40,000 دلار و شکسته شدن حمایت 39,200 دلاری آغاز شد. کمی بعد اما قیمت در پایین ترین سطح به 38,570 دلار رسید.  قیمت در ساعات اخیر یک اصلاح صعودی جدید را آغاز کرد و توانست خود را مجددا به 40,000 دلار برساند. این اصلاح صعودی باعث شد تا مقاومت خط روند نزولی روی نمودار 1 ساعته در 40,220 دلار بشکند.

ارز دیجیتال بیت کوین مشهور ترین و شاید تاثیرگذار ترین رمز ارز در بازار کریپتوکارنسی می باشد. به همین دلیل بسیاری از سرمایه گذاران و تحلیل گران بازار ارز دیجیتال، همواره بیت کوین را زیر نظر دارند. خواندن تحلیل های مختلف و معتبر، در کنار تحلیل شخصی می تواند در تصمیم گیری به شما کمک کند. ما نیز در این مقاله سعی می کنیم که با تحلیل قیمت بیت کوین، دید وسیع تری را به شما بدهیم. بهتر است که پیش از پرداختن به تحلیل قیمت بیت کوین، کمی به توصیف وضعیت این رمز ارز در ماه های اخیر بپردازیم. در ادامه وضعیت نمودار بیت کوین را بررسی می کنیم.

 

ارز دیجیتال کاردانو یکی از رمز ارزهای محبوب و آینده دار بازار کریپتوکارنسی است. این رمز ارز، قدمت چندانی ندارد و پروژه قدرتمند آن، در همین مدت کم مخاطبان بسیاری را جذب کرده است. نام کاردانو در بین 5 ارز دیجیتال برتر بازار بر اساس ارزش فعلی دیده می شود. در این مقاله، ابتدا با این ارز مقداری آشنا می شویم و سپس به سراغ تحلیل تکنیکال و فاندامنتال کاردانو (ADA) می رویم.

 

ارز دیجیتال آوه (آوی) را قبلا به شما معرفی کردیم و گفتیم که چه ارتباطی با اتریوم دارد. آوه قدیمی ترین ارز دیفای دانسته می شود و رتبه خوبی در بازار دارد. شبکه آوه، در بخش وام دهی حوزه دیفای فعالیت دارد. این شبکه از 3 عنصر اصلی وام دهنده، وام گیرنده و تامین کننده سرمایه استفاده می کند. ارز دیجیتال این شبکه با نماد Aave نشان داده می شود و در رتبه 27 بازار است. در این پست به تحلیل آوه می پردازیم.

در بین ارزهای دیفای که بعد از آوه به وجود آمدند، یونی سواپ و چین لینک وضعیت بسیار خوبی دارند. یونی سواپ که ارز دیجیتال آن با نماد UNI شناخته می شود، یکی از جدید ترین ارزهای حوزه دیفای و ارزشمند ترین آن ها است. چین لینک هم با نماد LINK نشان داده می شود و در نزدیکی یونی قرار دارد. فاصله آوه با این دو ارز مقداری زیاد است اما پیشبینی می شود که در آینده بتواند خود را به آن ها نزدیک کند.

اتریوم یکی از قدرتمند ترین پروژه های بلاک چینی و بزرگ ترین آلت کوین در بازار کریپتوکارنسی است. ارز دیجیتال اتریوم را می توان بعد از بیت کوین، ارزشمند ترین رمز ارز موجود در بازار دانست. دلایل زیادی بر این ادعا دلالت می کنند که در پست قبل آن ها را بیان کردیم. اگر پست معرفی اتریوم را مطالعه نکرده اید، می توانید این مقدمه کوتاه را درباره این ارز بخوانید تا برای تحلیل آن آماده شوید.

اتریوم یک پروژه چند جانبه بلاک چینی است که توسط ویتالیک بوترین در سال 2013 شروع به کار کرد. فعالیت این شبکه و ارز دیجیتال آن تا سال 2015-2016 ادامه داشت. بر اثر حمله هکری انجام شده بر روی این شبکه، بنا بر توافق فعالان، یک هارد فورک روی این شبکه انجام شد. از آن به بعد، نام اتریوم به دو شبکه اتریوم کلاسیک (اتریوم قبلی) و اتریوم (اتریوم جدید)، اختصاص پیدا کرد. در این پست به تحلیل تکنیکال و فاندامنتال ارز دیجیتال اتریوم می پردازیم. با بررسی این تحلیل ها، می توانید تصمیم بهتری برای خرید اتریوم بگیرید.

ارز دیجیتال چین لینک، یک رمز ارز معروف است که در سال 2017 به وجود آمد. چین لینک در سال 2017 به صورت یک توکن ERC-20 روی شبکه اتریوم به وجود آمد. این رمز ارز متعلق به شبکه ای می باشد که قصد دارد بلاک چین های مختلف را با یکدیگر پیوند دهد. در این مقاله، به تحلیل تکنیکال و فاندامنتال چین لینک می پردازیم.

ارز دیجیتال چین لینک یکی از ارزهای دیفای است که با اتریوم ارتباط دارد. بعد از یونی سواپ، چین لینک را می توانیم ارزشمند ترین ارز حوزه دیفای یا امور مالی غیرمتمرکز بدانیم.

در پست قبل، ارز دیجیتال لایت کوین به شما معرفی شد. رمز ارز LTC یکی از قدیمی ترین ارزهای دیجیتال می باشد. پس از یک مقدمه مختصر و مفید، برای آشنایی شما بیشتر شما، به تحلیل تکنیکال و فاندامنتال لایت کوین می پردازیم. این تحلیل به شما کمک می کند تا بتوانید تصمیم بهتری درباره خرید و فروش لایت کوین بگیرید.

 

ارز دیجیتال بیت کوین کش، یک هارد فورک از بیت کوین می باشد که در سال 2017 منتشر شده است. در پست قبلی به معرفی کامل این ارز و ارتباط آن با بیت کوین پرداختیم. در این پست قصد تحلیل و بررسی حرکات ارز دیجیتال BCH در بازار را داریم. ابتدا با مقدمه ای درباره این ارز شروع می کنیم و بعد از بررسی روند قیمتی آن، به تحلیل تکنیکال و فاندامنتال بیت کوین کش می پردازیم.

 

تحلیل تکنیکال (Technical Analysis) یکی از روش‌های تحلیلی مهم و پرکاربرد در بازارهای مالی است که توسط معامله گران و سرمایه گذاران برای پیش بینی قیمت‌های آینده دارایی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. به صورت کلی تحلیل تکنیکال بر پایه این فرض استوار است که همه اطلاعات موجود و تاثیر گذار بر بازار، در قیمت‌های گذشته نمود پیدا کرده‌اند. در واقع، تحلیل تکنیکال تلاش می‌کند تا با بررسی نمودارهای قیمت و الگوهای تاریخی، روندها و نقاط بازگشتی قیمت‌ها را شناسایی کند. این روش در بازارهای مختلفی از جمله سهام، ارزهای دیجیتال، کالاها و ارزهای خارجی کاربرد دارد و به دلیل سهولت استفاده و قابلیت تکرار پذیری، مورد توجه بسیاری از فعالان بازار قرار گرفته است.

تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال

سبک های تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال

تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال یکی از مهم‌ترین روش‌های تحلیل و بررسی بازار می‌باشد که با کمک آن می‌توان روند قیمتی که یک رمز ارز در آینده طی می‌کند را بررسی کنید. با در نظر داشتن این موضوع بهتر است بدانید که در چندین سال اخیر سبک‌ها و ابزارهای بسیار زیادی برای تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال راه اندازی شدند که هر یک از خصوصیات و ویژگی‌های متعددی برخوردارند. با در نظر داشتن این موضوع در این بخش قصد داریم چند مورد از بهترین سبک‌های تحلیل تکنیکال را به شما آموزش دهیم تا با کمک این سبک‌ها بتوانید به تحلیل و بررسی تحلیل تکنیکال بپردازید.

به صورت کلی پرایس اکشن کلاسیک یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین سبک‌های تحلیل تکنیکال است که معامله گران و سرمایه گذاران از آن برای تحلیل حرکات قیمتی و اتخاذ تصمیمات معاملاتی استفاده می‌کنند. با در نظر داشتن این موضوع بهتر است بدانید در بازار ارزهای دیجیتال پرایس اکشن کلاسیک مبتنی بر تحلیل حرکات خالص قیمت و رفتار بازار بدون استفاده از شاخص‌های پیچیده یا اندیکاتورهای تکنیکال است و تنها از ابزارهایی همچون کندل استیک، الگوی شمعی، سطوح حمایت و مقاومت تشکیل شده است. با در نظر داشتن این موضوع قابل ذکر است که ایچیموکو نیز یکی از سبک‌های تحلیل تکنیکال است که در دهه ۱۹۶۰ توسط یک روزنامه نگار ژاپنی به نام گوئیچی هوسودا (Goichi Hosoda) توسعه داده شد.

سبک های تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال

این سیستم به طور کامل به معامله گران کمک می‌کند تا حمایت و مقاومت و نقاط بالقوه ورود و خروج را شناسایی کنند. سیستم ایچیموکو شامل پنج خط است که هرکدام اطلاعات خاصی را در مورد قیمت ارز دیجیتال و روند بازار ارائه می‌دهند. به صورت کلی این خطوط روی نمودار قیمت‌‌ها قرار می‌گیرند و به تحلیلگران دید جامع و کاملی از وضعیت بازار می‌دهند. تا به اینجای مقاله به معرفی دو سبک از تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال پرداختیم اما بهتر است بدانید که ICT یکی از مهم‌ترین و بهترین سبک‌‌های تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال است که مخفف عبارت Inner Circle Trader است و توسط مایکل هادسون (Michael Huddleston) توسعه داده شده است.

از همین رو ICT شامل مجموعه‌ای از اصول و تکنیک‌های پیشرفته است که به معامله گران کمک می‌کند تا حرکات قیمتی و فرصت‌های معاملاتی را شناسایی کنند. این روش به ویژه بر روی حرکات بزرگ و قدرت‌های بازار تمرکز دارد و معمولا برای تحلیل‌های دقیق بازارهای مالی از جمله فارکس، سهام و ارزهای دیجیتال استفاده می‌شود.

تفاوت تحلیل تکنیکال با تحلیل فاندامنتال

تفاوت تحلیل تکنیکال با تحلیل فاندامنتال

تحلیل تکنیکال (Technical analysis) و تحلیل فاندامنتال (Fundamental analysis) دو روش اصلی برای تحلیل و پیش بینی حرکات قیمتی در بازارهای مالی به خصوص بازار ارزهای دیجیتال هستند. هر یک از این روش‌ها ابزارها و مفاهیم مختص به خود را دارند و می‌توانند به تحلیلگران و سرمایه گذاران کمک کنند تا تصمیمات بهتری بگیرند. با در نظر داشتن این موضوع بهتر است بدانید که تحلیل تکنیکال به بررسی و تحلیل داده‌های قیمتی و حجمی بازار برای پیش بینی حرکات آینده قیمت‌ها پرداخته و بر پایه داده‌های تاریخی و نمودارهای قیمتی عمل می‌کند.

از همین رو سرمایه گذاران و معامله گران می‌توانند به کمک ابزارهای متعددی همچون اسیلاتورها، اندیکاتورها و سبک‌های متفاوت در بازه زمانی کوتاه مدت و میان مدت به بررسی روند بازار بپردازند. از سوی دیگر، تحلیل فاندامنتال ارز دیجیتال یا تحلیل بنیادی به بررسی و ارزیابی عوامل اقتصادی، مالی و عملیاتی یک دارایی برای تعیین ارزش واقعی آن پرداخته و بر اساس این ارزیابی‌ها، تصمیم گیری می‌کند. البته این نوع تحلیل بیشتر بر روی ارزش ذاتی و پایه‌ای دارایی‌ها تمرکز دارد و به سرمایه گذاران کمک می‌کند تا در بازه زمانی بلند مدت تصمیمات بگیرند.

تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال چگونه انجام می شود؟

تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال چگونه انجام می شود؟

در چندین سال اخیر با پیشرفت بازار ارزهای دیجیتال سایت‌های متعددی برای تحلیل تکنیکال راه اندازی شده است که از معروف‌ترین آن‌ها می‌توان به سایت تریدینگ ویو (Tradingview) اشاره کرد. از همین رو پس از انتخاب سایت مورد نظر خود باید رمز ارز و استراتژی معاملاتی خود را انتخاب کنید.

البته از آنجایی که برخی از سرمایه گذاران و معامله گران از استراتژی معاملاتی بهره‌مند نیستند می‌توانند به پلتفرم‌های سوشال تریدینگ مراجعه کنند و از استراتژی‌های معاملاتی متفاوت استفاده کنند. از همین رو پس از انتخاب این موارد برای تحلیل تکنیکال ابزارهای متفاوتی راه اندازی شده است که براساس استراتژی معاملاتی که مد نظر دارید می‌توانید از ابزارها و شاخص‌های مختلفی استفاده کنید و در بازه‌های زمانی متفاوت به تحلیل تکنیکال بپردازید.

ابزارهای تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال

ابزارهای تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال

همانطور که در بخش‌های بالا به آن اشاره کردیم ابزارها و شاخص‌های متفاوتی برای تحلیل تکنیکال معرفی شده است که به تحلیلگران کمک می‌کنند تا روندها و حرکات قیمتی را پیش بینی کنند و معاملات بهتری را برای خود به ارمغان آورند. با در نظر داشتن این موضوع بهتر است بدانید که هر یک از ابزارهای تحلیل تکنیکال از ویژگی‌ها و کاربردهای متفاوتی برخوردارند.

از همین رو برای انتخاب ابزارهای تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال ابتدا باید استراتژی معاملات خود را انتخاب کنید و سپس بر اساس استراتژی معاملاتی که مد نظر دارید ابزارهای تحلیل تکنیکال را انتخاب کنید. البته در چندین سال اخیر تعدادی از این ابزارهای تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال به عنوان بهترین و پرکاربردترین ابزارها معرفی شده است که این ابزارها شامل اندیکاتورها، اسیلاتورها، سطح حمایت و مقاومت، فیبوناچی و غیره می‌شود. با در نظر داشتن این موضوع در ادامه مقاله قصد داریم به معرفی دو ابزار مهم تحلیل تکنیکال یعنی اندیکاتور و اسیلاتور بپردازیم.

اندیکاتور

اندیکاتور چیست؟

اندیکاتور (Indicator) یکی از مهم‌ترین ابزارهای تحلیل تکنیکال است که براساس یک سری محاسبات ریاضی طراحی شده است و ظاهری مشابه نمودارهای قیمتی دارد و به تحلیل داده‌های بازار و پیش بینی حرکت‌های آینده قیمت رمز ارزها می‌پردازد. همچنین اندیکاتورها تنها به یک مورد خلاصه نمی‌شود بلکه در سال‌های گذشته اندیکاتورهای متفاوتی معرفی شدند که از معروف‌ترین آن‌ها می‌توان به میانگین متحرک (Moving Average)، شاخص قدرت نسبی (RSI)، باندهای بولینگر (Bollinger Bands)، مکدی (MACD) اشاره کرد. از همین رو سرمایه گذاران می‌توانند با کمک این ابزارها به تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال بپردازید و با هدف مشخص سرمایه خود را وارد بازار کنید.

اسیلاتور

اسیلاتور چیست؟

اسیلاتور (Oscillator) یا نوسان ساز یکی دیگر از ابزارهای تحلیل تکنیکال است که در بازارهای مالی استفاده می‌شوند. اکنون ممکن است این سوال برایتان ایجاد شود که اسیلاتور چیست؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم اسیلاتور به ابزاری گفته می‌شود که برای تحلیل روند و وضعیت قیمتی بازار طراحی شده است. این ابزارها کاربردی به طور خاص برای شناسایی شرایط اشباع خرید و فروش، تحلیل قدرت روند و پیدا کردن نقاط تغییر روند در بازارهای مالی طراحی شده‌اند. البته اسیلاتورها معمولا در زیر نمودار قیمت نمایش داده می‌شوند و به کمک آن‌ها می‌توان به تحلیل عمیق‌تری از بازار پرداخت.

شاخص های تحلیل ارز دیجیتال

شاخص های تحلیل ارز دیجیتال

شاخص تحلیل تکنیکال (Technical Analysis Indicator) ابزاری است که بر اساس داده‌های قیمتی و حجم معاملات، برای پیش بینی و تحلیل ارزهای دیجیتال استفاده می‌شود. این شاخص‌ها به معامله گران کمک می‌کنند تا روندها، نقاط ورودی و خروجی مناسب، و نوسانات بازار را شناسایی کنند. از همین رو از مهم‌ترین شاخص‌های تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال می‌توان به شاخص Total اشاره کرد.

با در نظر داشتن این موضوع بهتر است بدانید شاخص Total در بازار ارزهای دیجیتال به مجموع ارزش کل بازار (Market Capitalization) ارزهای دیجیتال اشاره دارد و برای ارزیابی اندازه و رشد کلی بازار ارزهای دیجیتال استفاده می‌شود. البته قابل ذکر است که شاخص توتال به دو دسته توتال 2 (Total 2) و توتال 3 (Total 3) تقسیم می‌شود. با در نظر داشتن این موضوع در ادامه مقاله قصد داریم به توضیح کامل‌تری در خصوص شاخص توتال بپردازیم.

شاخص Total

شاخص Total در بازار ارزهای دیجیتال به مجموع ارزش کل بازار (Market Capitalization) ارزهای دیجیتال اشاره دارد. این شاخص یکی از مهم‌ترین ابزارها برای ارزیابی اندازه و رشد کلی بازار ارزهای دیجیتال است و به سرمایه گذاران و تحلیلگران کمک می‌کند تا وضعیت کلی این بازار را بهتر درک کنند. از همین رو با مشاهده تغییرات در این شاخص، می‌توان روندهای کلی بازار را شناسایی کرد و درک بهتری از وضعیت بازار به دست آورد.

با در نظر داشتن این موضوع می‌‌توان گفت شاخص Total یکی از ابزارهای اساسی برای تحلیلگران و سرمایه گذاران ارزهای دیجیتال است که با ارائه دیدگاه جامعی از وضعیت کلی بازار، به تصمیم‌گیری‌های بهتر و دقیق‌تر کمک می‌کند. این شاخص نه تنها برای ارزیابی اندازه و رشد بازار مفید است، بلکه می‌تواند به شناسایی نوسانات و تحلیل روندهای بازار نیز کمک کند. با درک صحیح از شاخص Total و انواع مختلف آن، می‌توان به تحلیل‌های دقیق‌تری از بازار ارزهای دیجیتال دست یافت و از فرصت‌های سرمایه گذاری بهتری بهره‌ برداری کرد.

شاخص Total 2

اکنون که با مفهوم کلی توتال آشنا شدید بهتر است بدانید که Total 2 زیر مجموعه شاخص توتال است و حجم کل بازار آلت کوین ها را بررسی می‌کند. این شاخص در واقع با ضرب کردن قیمت هر آلت کوین در ارزش بازار یا همان مارکت کپ شکل می‌گیرد. از همین پس از به دست آوردن ضرب هر واحد آلت کوین در مارکت کپ آن نموداری شکل می‌گیرد که می‌توانیم با کمک آن نمودار توتال 2 را ترسیم کنید.

از همین رو اگر روند چارت توتال 2 صعودی باشد یعنی آلت کوین‌ها با سود مواجه شدند و آلت سیزن (Alt season) رخ می‌دهد. اما اگر نمودار توتال 2 روند نزولی را نمایش دهد می‌توان به این نتیجه رسید که تمامی رمز ارزهای به جز بیت کوین با افت قیمت روبرو می‌شوند. با در نظر داشتن این موضوع می‌توان به این نتیجه رسید که Total 2 یکی از مهم‌ترین شاخص‌های تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال است که با کمک آن می‌توان روند قیمتی آلت کوین‌ها را پیش بینی کرد.

شاخص Total 3

همانطور که در بخش بالا به آن اشاره کردیم Total 2 حجم کل بازار رمز ارزها را به جز بیت کوین بررسی می‌کند تا بتواند روند قیمتی که در آینده آلت کوین‌ها با آن روبرو می‌شوند را پیش بینی کنند. اما در شاخص Total 3 شرایط متفاوت است و این شاخص به بررسی تمام رمز ارزها به جز بیت کوین و اتریوم می‌پردازد. به صورت کلی شاخص توتال 3 یکی از کاربردی‌ترین شاخص‌ها در بازار ارزهای دیجیتال است که حجم مارکت کپ تمامی رمز ارزها به جز بیت کوین و اتریوم را محاسبه می‌کند تا بتوانند روند بازار را تشخیص دهند و زمان آلت سیزن را پیش بینی کنند.

مزایای تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال

مزایای تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال

تحلیل تکنیکال یکی از روش‌های محبوب برای ارزیابی و پیش بینی قیمت‌های آینده ارزهای دیجیتال است که از مزایای بسیار زیادی بهره‌مند است. به صورت کلی تحلیل تکنیکال بازار ارز دیجیتال به تحلیلگران کمک می‌کند تا روندهای قیمتی رمز ارزها را شناسایی کنند. از همین رو با استفاده از نمودارها و الگوهای قیمتی، افراد می‌توانند روندهای صعودی یا نزولی را شناسایی کرده و تصمیمات معاملاتی بهتری بگیرند.

البته این موضوع تنها مزایای تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال نیست بلکه این روش تحلیل از مزایای دیگری نیست برخوردار است و به سرمایه گذاران کمک می‌کند تا با استفاده از ابزارها و شاخص‌های مختلف مانند میانگین متحرک، RSI، و باندهای بولینگر، به شناسایی نقاط ورود و خروج مناسب بازار بپردازند. به صورت کلی این نقاط می‌توانند به سرمایه گذاران کمک کنند تا با کمترین ریسک به بازار وارد شوند یا از بازار به صورت کامل خارج شوند. همچنین تحلیل تکنیکال به دلیل تمرکز بر داده‌های قیمتی و حجم معاملات، می‌تواند به کاهش تاثیر احساسات شخصی در تصمیم گیری کمک کند.

معایب تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال

معایب تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال

بهتر است بدانید تحلیل تکنیکال، به رغم از مزایای بسیار زیادی که بهره دارد، معایبی نیز به همراه دارد که این ممکن است بر دقت و کارایی آن تاثیر بگذارد. به صورت کلی تحلیل تکنیکال بر اساس داده‌های قیمتی و حجم معاملات گذشته انجام می‌شود. این موضوع به این معناست که تحلیلگران با استفاده از روندهای گذشته سعی در پیش بینی آینده قیمتی می‌کنند.

از همین رو اگر شرایط بازار تغییر کند یا رخدادهای جدیدی به وجود آید، ممکن است تحلیل‌های مبتنی بر داده‌های گذشته کارایی کمتری داشته باشند. همچنین تجزیه و تحلیل تکنیکال نمی‌تواند به طور کامل احساسات بازار را به تصویر بکشد. زیرا تصمیم گیری‌های سرمایه گذاران ممکن است تحت تاثیر ترس، طمع یا سایر احساسات قرار گیرد در این صورت بهترین روش تحلیل تکنیکال نیز نمی‌تواند به خوبی آن‌ها را پیش بینی کند.

آموزش تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال چقدر زمان می برد؟

آموزش تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال چقدر زمان می برد؟

از آنجایی که ابزارها و شاخص‌های متفاوتی تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال را شکل داده‌اند نمی‌توان زمان دقیقی برای یادگیری تحلیل تکنیکال اعلام کنیم. زیرا یادگیری تحلیل ارزهای دیجیتال به تمرین و تکرار زیاد نیاز دارد و افراد نمی‌توانند تنها با خواندن چند مقاله یا دیدن چند ویدیو آموزش یا حتی شرکت در دوره‌های متفاوت تحلیل تکنیکال را یاد بگیرند بلکه این روش معاملاتی به تمرین و تکرار نیاز دارد.

از همین رو ممکن است یک فرد در یک بازه کوتاه مدت تحلیل تکنیکال را به خوبی یاد بگیرد اما شخص دیگری با سال‌ها شرکت در دوره‌های متفاوت نتواند به بررسی شرایط بازار بپردازد. با در نظر داشتن این موضوع بهتر است بدانید که نمی‌توان زمان دقیقی را برای یادگیری تحلیل تکنیکال اعلام کرد.

منابع آموزشی معتبر برای تحلیل تکنیکال

منابع آموزشی معتبر برای تحلیل تکنیکال

بازار ارزهای دیجیتال با ورود خود تحولات شگرفی در بازارهای مالی به وجود آوردند و همین موضوع باعث شد سرمایه گذاران زیادی سرمایه خود را از سایر بازارهای مالی به بازار ارزهای دیجیتال انتقال دهند. از همین رو با استقبال زیاد افراد از بازار کریپتو سایت‌ها و موسسات بسیاری آموزش تحلیل تکنیکال را در قالب مقاله یا ویدیو آغاز کردند.

البته رفته رفته افراد زیادی در فضای سوشال مدیا به آموزش تحلیل تکنیکال پرداختند، از همین رو با افزایش هر چه بیشتر منبع آموزش برای تحلیل تکنیکال انتخاب یک منبع مناسب به کار دشواری تبدیل شد. البته بهتر است بدانید که در میان این منابع می‌توانید برای آموزش تحلیل تکنیکال از سایت‌های شناخته شده‌ای همچون Investopedia، تریدینگ ویو (Tradingview) استفاده کند.

نتیجه گیری

تحلیل تکنیکال با تمام مزایا و معایبش، یکی از ابزارهای کلیدی برای درک و پیش بینی حرکت‌های بازارهای مالی به خصوص بازار ارزهای دیجیتال است. این روش به معامله گران کمک می‌کند تا با تحلیل دقیق‌تر داده‌های قیمتی و حجم معاملات، تصمیمات بهتری در خصوص خرید و فروش ارز دیجیتال بگیرند. با این حال، باید توجه داشت که استفاده از تحلیل تکنیکال به تنهایی کافی نیست و بهتر است با تحلیل فاندامنتال یا همان تحلیل بنیادی و سایر روش‌های تحلیل ترکیب شود تا دید جامع‌تری از بازار به دست آید. زیرا استفاده هوشمندانه و ترکیبی از این روش‌ها می‌تواند به موفقیت بیشتر در سرمایه گذاری و معامله گری در بازار پر نوسان ارزهای دیجیتال منجر شود.